Sykkelturen i bilder

fredag 31. juli 2009

Fjerde og siste etappe - 13 mil

Etter en natt med litt søvn kom vi oss opp kl 0700. Var pub nesten vegg i vegg med rommet vårt så hadde allsang en stund utover natta he he. Etter litt forberedelser og frokost var vi på veien igjen kl 0830.

Gikk fort ut i fra Lom mot, Skjåk, Bismo og Norberg. Der ble det en kjapp stopp før den fryktede klatre etappen opp forbi Polfoss mot Grotli. Men det gikk over all forventning til tross for 6% stigning klarte vi å ta unna de første 5 milene på litt over 2 timer. Det var vi veldig fornøyde med og hadde veldig god tid da vi satte oss med for å spise lunsj på Grotli høyfjellshotel. Var ca 4 mil igjen til Geiranger og de verste oppoverbakkene var unnagjort.

Etter en liten pause var vi i gang igjen. Tråkket i full fart får å rekke en ferge til kl 1530.
Gikk unna opp til Dalsniba, derifra var det nesten bare nedover i ca 2 mil. Vi suste nedover hårnålssvingene med en snittfart på 55 km og var nede på et blunk. Stoppet selvfølgelig på de faste utkikspunktene, men var allikevel nede i sentrum kl 1450. Da hadde vi god til fergen gikk. Vel ombort var det rett opp i kiosken og handle sveler, kaffe og annet snacks. Måtte jo nyte turen. Feiret også med hver vår medbragte underberger, noe som passet veldig bra :-)
Etter en liten time var i Hellesylt. Da hadde vi 6 km med bakker før vi kunne roe oss litt ned. I den ene skulle vi ta det rolig, men der stod en velkomst komite og tok i mot oss ( Ailin, Victor, Ingebjørg og Bjørn) med Norske flagg og heiarop. Da var det bare å kjøre på. Var uansett en drøm å kunne få sykle igjennom Norangsdalen. 16 km senere ankom vi Øye. Fikk heiarop og god mottagelse, Norske flagg, såpebobler og champagne i gullglass servert av Mariann på Hotel union Øye. En perfekt avslutning på en fantastisk sykkeltur.

Det hjalp forresten veldig at meldingen på Yr.no var feil. Stod regn hele veien, men ble kun noen få drypp. Totalt endte vi opp på 52 mil på 4 dager. Kommer tilbake snart med en oppsummering. Takk for følget så langt :-)

Posted by ShoZu

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar