Sykkelturen i bilder

onsdag 29. juli 2009

Tredje etappe 150 km

Våknet kl 0700 til overskyet vær på Tretten. Jenny var tidlig oppe og hadde forberedt en frokost med alt man kunne ønske seg. Gode og mette syklet vi avgårde ca kl 0900, dagens mål var Lom.

Etter et par vurderinger frem og tilbake bestemte vi oss for å følge E6 så lenge det var mulig. Det fungerte veldig bra, de stedene det var ulovlig å sykle gikk det alternative veier. Tror vi hentet inn mye tid på det i forholdt til å sykle Per Gynt veien. Passerte Fåvang, Ringebu, Vinstra før vi kom til Otta etter 80 km ( endelig var vi ferdige med Gudbrandsdalen). Der ble det lunsj og 1 times pause.

Måtte velge en alternativ grusvei fra Otta mot Lalm ca 18 km. Tok lang tid da det var mye opp og ned. Men derifra kunne vi ifølge hovedveien (riksveg 15) helt frem til Vågå ca 10 km. Tok igjen av hovedveien (var tunnel der som ikke var lovlig for syklister ) og fulgte solsidevegen. Det ble også en laaang tur på ca 36 km med bratte bakker opp og ned.
På det høyeste punktet var det spa, men droppet det he he. Vi ankom Lom ca kl 19 veldig fornøyde. Stoppet på Norvang Camping. De hadde kun et lite rom igjen for 2 pers, men fikk beskjed om at det var veldig lite. Kostet hele 320kr totalt med dusj tilgang. Men var akkurat passe stort, fikk tom plass til syklene.
Fikk i oss en god middag og tok en liten turistrunde i byen for å strekke på bena. I morgen er det siste etappe over Strynefjellet til Geiranger og Hellesylt til Øye. Siste værmelding sier regn hele veien så håper Yr.no tar feil, hvis ikke er det på med regntøy og eksta godt humør.

Posted by ShoZu

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar